ETKİNLİK ARŞİVİ
Tarih -
Etkinlikler Geri

Kartepe Belediyesi, Doğa Sporları Turizm Çalıştayı´na Hazır
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 27-28 Nisan tarihleri arasında Kartepe Park Otel´de yapılacak Doğa Sporları Turizm Çalıştayı ön toplantısına katıldı.
Arap Yatırımcı ve Misafirlerin Gözü Kartepe´de
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe´nin turizm destinasyonunu yerinde göstermek ve ilçenin tanıtımına katkı vermeleri için ilçede konuk ettiği Arap basın heyetini makamında ağırladı.
Kartepe Ekoköyde Festival Heyecanı Bu Hafta Sonu
Kartepe Belediyesi öncülüğünde, Ekolojik Sağlıklı Yaşam Köyü (EKOKÖY) Ketenciler´de 8 Kasım Cumartesi günü "Bir Başka Yaşam Mümkün" festivali düzenlenecek.
Kartepe, Tekirdağ´da Tanıtıldı
Geleceğin turizm merkezleri arasında yer almaya aday ilçe Kartepe, 18-21 Eylül tarihleri arasında Trakya Kalkınma Ajansı ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansının ortaklaşa hazırladığı finansmanını AB fonl
Kartepe Ekoköy´de Organik Mahsüller Satışta
Kartepe Belediyesi tarafından Ekolojik Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler´de yürütülen "Bir Başka Yaşam Mümkün" adlı proje kapsamında Ekoköy´de organik tarımın desteklenmesi için yaz başında dağıtılan fi
Tırmanma Şampiyonası Kartepe´de Gerçekleşti
2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası´nın 5. Ayağı, hafta sonu 6 ayrı kategoride 26 pilotun katılımı ile Kartepe´de düzenlendi.
Kartepe´de Kültür Gezileri Başladı
Kartepe Belediyesi, ramazan ayı itibarıyla kültür gezilerine start verdi. İlçe halkından gelen talepler doğrultusunda Bursa, Çanakkale, Edirne ve İstanbul´daki tarihi yerlere yönelik kültür gezileri
Kartepe Ekoköy´de İftar Vakti
Kartepe´de farklı bir turizm çeşidi oluşturmak amacıyla Ketenciler´de hayata geçirilen Ekolojik Sağlıklı Yaşam Köyü (ekoköy), Ramazan Ayı´nda da konuklarını iftar vakti ağırlıyor. ekoköy´de ramazana
Kartepe´de Çiğ Beslenme
Arslanbey Mahallesi, Kilisedüzü mevkiinde organik çiftlikte Şef Mehmet Ak´ın öncülüğünde çiğ beslenme faaliyetleri gerçekleşiyor.
Kartepe´nin Zirvesinde Yoga Festivali
Kartepe´nin 1650 metre rakımlı zirvesinde Uluslararası Yoga Federasyonu, Türkiye´de yogaya ilgiyi artırmak ve dikkat çekmek için 10 ülkeden yaklaşık 600 kişi ile Yoga Festivali gerçekleştirdi.
Toplam 2 sayfadan 1. sayfa listelenmektedir. 12 Kayıt